субота, 08 червня 2019 10:55

"Маленька бджілка" Гросу вийшла заміж: перші фото

"Маленька бджілка" Гросу вийшла заміж: перші фото
1 червня Аліна Гросу вийшла заміж. Фото із відкритих джерел.

Українська співачка Аліна Гросу одружилася.

Цим вона похизувалася на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши перші фотографії після офіційної церемонії одруження.

"З днем народження мене! Свій 24 рік я зустрічаю вже заміжньою дівчиною. Можна сказати, коханий прийняв мене в свою сім'ю і подарував мені її до мого дня народження! Тепер я точно говоритиму, що моє серце не вільне! У ньому є багато- багато любові. Так як рідних людей / членів сім'ї у мене стало в два рази більше", – написала вона у соцмережі.

Переглянути цей допис в Instagram

❤️🔗 С днём рождения меня!😊 Свой 24 год я встречаю уже замужней девушкой😱😍❤️ Можно сказать, любимый принял меня в свою семью и подарил мне её к моему дню рождения!)) теперь я точно буду говорить, что мое сердце не свободно!!!))) в нем есть много-много любви..так как родных людей/членов семьи у меня стало в два раза больше❤️❤️❤️ Свадьба ещё будет 😁👌🏻 а вот роспись уже была (1 июня) чтоб точно запомнить😂🤪🤪🤪 и поздравлять друг друга каждый год с этим событием!)) Ну а сегодня мой праздник😊 пойду подниму бокал за то, чтоб этот год был ещё лучше))) за то, чтоб и вы были счастливы, любимы и влюблены!!!)) #УРА Пы.сы. Спасибо вам, что вы у меня есть! И что искренне радуетесь моему счастью... я это очень ценю❤️ #люблювсехикаждого

Допис, поширений GROSU (@alina_grosu)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап потролив Настю Каменських за помилку в англійській

Співачка уточнила, що одружилася 1 червня. Весілля ще не святкували.

Американська співачка Майлі Сайрус опублікувала відверті фото зі зйомки, присвяченій її новому альбому "She Is Coming". На світлинах знаменитість позує у самому бюстгальтері, трусах і панчохах від Gucci.

Зараз ви читаєте новину «"Маленька бджілка" Гросу вийшла заміж: перші фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі