вівторок, 03 листопада 2020 15:30

Макс Барських запустив чоловічу колекцію одягу власного бренду

Макс Барських запустив чоловічу колекцію одягу власного бренду
З чоловічим дропом виходить і 2-ий сингл з майбутнього альбому. Фото: надане піар-агентом артиста

Макс Барських представив чоловічу колецію одягу бренду Nick Vangard. У дебютній колекції Industrial Habits розвивається тема життя нічного міста: шкіряні штани, мерехтливі піджаки, смокінги з дуже вузькими лацканами, леопардовий принт і легкі шовкові сорочки створюють образ рок-зірки.

З чоловічим дропом виходить і 2-ий сингл з майбутнього альбому під назвою Style. У ньому присутній глибокий бас, середній темп, звуки Industrial, які надають легкий агресивний характер. У зйомках концептуального Кампейн взяла участь супермодель Сніжана Онопко, яка стала музою дебютної колекції Industrial Habits бренду.

"Сніжана Онопко - уособлення часів богемного шику кінця 2000-х, коли яскраві і сміливі образи були невід'ємною частиною гардеробу жителів мегаполісу. Вона працювала з кращими дизайнерами, творчість яких багато в чому вплинуло і на мій смак. Я дуже радий нашій співпраці. На зйомках ми просто кайфували в моменті ", - коментує Макс Барських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Клопотенко розповів, як йому подарували пожежну машину

Віжуал кампейну був створений незмінним режисером всіх відеоробіт артиста Аланом Бадоєвим в колаборації з Trend Pazl.

Макс Барських створив свій бренд одягу. Nick Vangard - це особиста історія шляху Макса Барських, яка склалася завдяки інтересу до світу моди і самореалізації в музиці. Завдяки художній освіті, Барських вдалося самостійно втілити ідеї, накопичені за час творчого шляху, і реалізувати в рамках дебютної колекції.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських запустив чоловічу колекцію одягу власного бренду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі