пʼятниця, 24 січня 2020 16:08

Макс Барських перестав шукати справжню любов

Автор: Ярослав Бугаєв
  "Висновок 2019-го - свою любов поки не зустрів"
"Висновок 2019-го - свою любов поки не зустрів"

Співак Макс Барських дав відверте інтерв'ю про особисте, дітей, кулінарні здібності і висновки 2019 року журналу "Отдохни". З несподіваного боку артист також відкрився fashion-фотографу Ярославу Бугаеву.

Найцікавіші цитати розмови наводимо нижче:

З точки зору відносин цей рік був вкрай спокійний. 90 відсотків свого часу я присвятив творчості і написанню музики. Решта 10 пішли на проведення часу з сім'єю, друзями і близькими. Висновок 2019 року - свою любов поки не зустрів і усвідомив, що перестав її шукати. Я вірю, що вона сама мене знайде в певний момент життя, коли я найменше буду цього чекати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кароль розповіла про ставлення сина до її "хімії" з Баланом

У березні тобі виповниться 30 років. Хто тобі найбільше дошкуляє питаннями про одруження і дітей - журналісти чи батьки? Що відповідаєш на подібні запитання?

Напевно, найбільше батьки. Але я слабо піддаюся будь-якому впливу з боку оточуючих і чітко переконаний в своїх бажаннях. На даному етапі я не можу приділяти належну кількість часу своїй майбутній сім'ї, тому і не прагну до якнайшвидшого її набуття. Коли зрозумію, що досяг всього, чого хотів в творчості - займуся родиною.

У мене досить велика сім'я: 2 племінника і 2 племінниці різного віку. Також на підході мій внучатий племінник, тобто зовсім скоро я стану двоюрідним дідом, тому в житті мене оточує багато дітей і дитячої любові. Так як ці діти не мої, мені дістається від них найкраще - вони не встигають мене емоційно виводити з себе і завжди надихають дитячою енергією в своєму кращому її прояві.

Автор: Ярослав Бугаєв
  "Я живу на 2 країни і левову частку свого часу проводжу або в літаку, або на сцені. Яке майбутнє може чекати такі відносини на відстані?"
"Я живу на 2 країни і левову частку свого часу проводжу або в літаку, або на сцені. Яке майбутнє може чекати такі відносини на відстані?"

Є фірмова страва від Макса Барських?

Я люблю готувати курячий суп. Він виходить у мене найкраще і чомусь дарує відчуття літа. Ще можу спекти пиріжків. Мамині пиріжки - це асоціація з додом, сім'єю і дитинством. Після того, як я переїхав до Києва і повертався в Херсон аби провідати маму чи з концертами, вона завжди готувала цілий тазик пиріжків з різними начинками - з картоплею, капустою, джемом, маком: для мене, брата і сестри. Це перше частування, яке завжди подається до столу разом з її фірмовим борщем. Оскільки мама залишилася жити в Херсоні, то я попросив її навчити мене їх готувати.

Протягом 12 років одна з провідних радіостанцій СНД - LOVE RADIO - визначає кращих артистів. У 2019-му на думку радіослухачів "Співаком року" став Макс Барських.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських перестав шукати справжню любов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі