вівторок, 06 червня 2017 12:06

Макс Барських госпіталізований з перевтомою

Макс Барських госпіталізований з перевтомою
Макс Барських госпіталізований Фото: Соціальні мережі

Запланований виступ Барських на 4 червня в німецькому місті Мелле скасовано. Артист двічі намагався потрапити на свій концерт, проте обидва рази йому ставало погано перед вильотом: перший раз - вдень, але через погане самопочуття співака рейс довелося перенести на більш пізній час. Барських надали медичну допомогу і поставили крапельницю.

Пізніше артист знову приїхав в аеропорт і перед самою посадкою знепритомнів, після чого і був госпіталізований. Зараз стан Барських стабільний, лікарі запевняють, що здоров'ю артиста нічого не загрожує, а перевтома викликана багатогодинними перельотами, зміною часових поясів і дуже насиченим концертним графіком, в рамках якого артисту доводиться давати по кілька концертів на день.

На своїй сторінці в Instagram Макс Барських зробив звернення до шанувальників, в якому пообіцяв повернутися до Німеччини з шоу "Тумани" до кінця 2017:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алан Бадоєв покаже череп Макса Барських

"Трапляється так, що наші плани руйнуються: я з великим жалем пишу цей пост і кажу, що сьогоднішній концерт в місті Мелле, Німеччина, не відбудеться за станом мого здоров'я. Практично кожен день протягом місяця ми обмінювалися енергіями на концертах, але іноді сили йдуть і потрібно зробити коротку паузу, щоб накопичити їх і рухатися далі. Я і моя команда зробить все залежне від нас, щоб концерт в місті Мелле відбувся до кінця цього року. Що стосується інших виступів і сольних концертів - вони відбутися згідно афішам в ваших містах! За пару днів я буду в строю і знову зможу розділити з вами свою любов і музику", - підсумував Макс Барських.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських госпіталізований з перевтомою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі