четвер, 13 серпня 2009 17:20

Майже всі пісні з першого альбому Настя Приходько написала сама

Майже всі пісні з першого альбому Настя Приходько написала сама

Молода співачка, учасниця "Євробачення-2009" Анастасія Приходько записує перший альбом, вихід якого запланований на осінь.

На сьогоднішній день у співачки вже готові сім композицій. До речі, авторство багатьох з них належить самій Анастасії. Крім того, в новому альбомі будуть пісні, написані Приходько спільно з учасником російської "Фабрики зірок" - Марком Тішманом. Незабаром виконавиця зніме кліп на одну з нових композицій "Любила".

Зі слів дирекції співачки, продюсер Анастасії Приходько Костянтин Меладзе хоче поєднати вихід альбому і презентацію нового відео.

Зовсім нещодавно Приходько повернулася з тритижневої відпустки, яку провела в Абхазії в компанії друзів.

- У Насті зараз все здорово, - говорить директор виконавиці Володимир Яременко, - ми зараз знаходимося в Криму, а буквально наступного тижня збираємося до Іспанії.

Після приїзду співачки Володимир в обов"язковому порядку пообіцяв поділитися останніми подробицями в житті молодої артистки, а також надати детальнішу інформацію про найближчі творчі плани.

Вже цієї осені Настю Приходько можна буде побачити в ролі учасниці в резонансному проекті "Танцюю для тебе". На паркеті чарівна дівчина з"явиться в парі з харизматичним солістом групи "Друга ріка" Валерієм Харчишиним.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Майже всі пісні з першого альбому Настя Приходько написала сама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі