понеділок, 19 серпня 2019 13:10

Майлі Сайрус натякнула у новій пісні на п'яні гуляння колишнього чоловіка

  Зараз співачка відпочиває з друзями в Італії. Фото: Instagram
Зараз співачка відпочиває з друзями в Італії. Фото: Instagram

Американська співачка Майлі Сайрус представила нову пісню "Slide Away" невдовзі після розриву з Ліамом Гемсвортом. У тексті композиції західні журналісти почули натяки на розгульне життя актора і бажання виконавиці щось змінити.

"Колись давно це був рай / Колись давно я була паралізована / Думаю, я буду сумувати за вогниками тієї гавані / Але прийшов час відпустити", - йдеться у тексті.

Деякі джерела стверджують, що саме Ліам винен у розлученні пари, так як любить випити і гучні вечірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майлі Сайрус цілувалась з подругою одразу після розлучення з Ліамом Гемсвортом

"Я хочу свій будинок на пагорбах / Не хочу віскі і таблеток / Я не здамся так легко / І я не думаю, що я пригнічена", - співає Майлі.

На обкладинці треку в YouTube зображені таблетки і пляшка з-під алкоголю, які плавають у басейні.

"Всі завжди думають, що Майлі є проблематичною і незрілою, в той час, коли Ліам чувак-серфер, але це насправді не точно", - говорить джерело з оточення Сайрус.

"Ліам - один з найдобріших і найніжних людей. Щоб він був диким чи п'яним, це абсолютно смішно", - в той час заперечують в оточенні актора.

Нещодавно Ліам Гемсворт вперше, після новини про розлучення зі співачкою 26-річною Майлі Сайрус, написав про це в Instagram. У підписі до фото заходу сонця він звернувся до своїх шанувальників.

Зараз ви читаєте новину «Майлі Сайрус натякнула у новій пісні на п'яні гуляння колишнього чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі