пʼятниця, 21 листопада 2008 14:26

Майкл Джексон прийняв іслам і змінив ім"я

Знаменитий американський співак Майкл Джексон прийняв іслам і змінив своє ім"я, пише в п"ятницю британська газета Sun.

Церемонія "обіцянки бути вірним Корану" пройшла в будинку його друга в Лос-Анджелесі. Запрошений мусульманський імам дав Джексону нове ім"я на честь одного з ангелів аллаха Мікаель (Mikaeel).

Джексон сидів на підлозі в маленькій шапочці, поки імам здійснював обряд шахади - ісламський Символ віри, що свідчить віру в аллаха, повідомило джерело, близьке до оточення співака.

"Король-поп музики" виріс в релігії "Свідків Єгови", проте вирішив стати мусульманином після спілкування на релігійні теми з його нинішнім продюсером і автором його пісень, відзначило джерело.

Джексон, якому нещодавно виповнилося 50 років, тривалий час взагалі не з"являвся на публіці і лише минулого місяця обличчя Джексона побачили в Лос-Анджелесі. Раніше співак часто його ховав під маскою через проблеми після численних операцій. Недавно Джексон оголосив своїм прихильникам, що багато працює над новим альбомом, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон прийняв іслам і змінив ім"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі