субота, 25 жовтня 2008 16:36

Майкл Джексон планує світове турне

Майкл Джексон планує світове турне

Відомий американський співак Майкл Джексон повертається на сцену.

Виданню стало відомо, що поп-зірка планує світове турне. Джерела видання повідомили, що Джексон має намір влаштувати концерти в Лондоні, а також у США, Європі і в далекосхідних країнах.

Співак, якому виповнилося 50 років, тривалий час взагалі не з"являвся на публіці і весь останній час працював над своїм новим альбомом.

Напередодні обличчя Джексона побачили в Лос-Анджелесі. Раніше співак часто його ховав під маскою через проблеми після численних операцій. Очевидці стверджують, що тепер він виглядає більше як 20-річний білошкірий, аніж афроамериканець середніх років.

Співакові, який користувався раніше величезною популярністю у всьому світі, необхідне повернення на сцену після низки гучних судових тяжб зі звинувачення в насильстві над дітьми.

Звинувачення з Джексона були зняті в 2005 році, але його фінансовий стан прийшов у занепад. Борги співака досягли 100 мільйонів фунтів стерлінгів, і він навіть був змушений продати своє знамените ранчо в Каліфорнії.

Майкл Джексон був одним із найбільш комерційно успішних сольних артистів у музичній історії і був проголошений "королем поп-музики", а його альбом "Thriller" занесений в Книгу рекордів Гіннесу як найбільш продавана платівка всіх часів і народів, повідомляє Daily Star.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон планує світове турне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі