четвер, 10 липня 2008 13:49

Майкл Джексон не встає з інвалідного візка (ФОТО)

Не викликає сумнівів, що за останні роки поп-король Майкл Джексон сильно опустився: його здоров"я підірвали голодування, скандали з дітьми, своїми і чужими, продаж нещасливого ранчо Neverland і так далі

Отже, до свого 50-річною ювілею Майкл прийшов не місячною ходою, а прикотився на інвалідному кріслі. Напередодні Майкл Джексон, одягнений в піжаму, домашні тапочки і медичну маску, з"явився разом зі своїми дітьми в книжковому магазині Лас-Вегаса, пише TheSun.

Легендарний співак, якому 29 серпня стукне півсотні, продовжує ховатися від "простих смертних". Бажаючи, мабуть, залишитися інкогніто, затворник Майкл закутався з ніг до голови так, що були видні тільки мертвотно-білі руки співака. Майкл одягнув бейсбольну кепку, чорний шарф, темні окуляри і медичну маску, з під бавовняних штанів стирчали кістляві ноги співака.

"Постійно ходять чутки, що Майкл повернеться на сцену, - розповів один з очевидців, - проте його нинішній вигляд викликав у мене шок: він став тінню колишнього себе. Він здається, настільки ослаб, що не може встати в крісла і перейти дорогу самостійно. Майкл залишався в магазині близько 2 годин і постійно їздив на колясці."

"Крім того, - додав свідок "джексоновського" променаду, - у нього на руках шкіра вся в лусочках, як у змії. Майкл не знімає маску, а його охоронець нікого не підпускав до нього. Це дуже сумно".

Варто відзначити, що Джексона бачили у відділі дитячої літератури разом з трьома його дітьми. До недавнього часу 11-річний Принц Майкл, 10-річна Кетрін і 5-річний малюк Періс Принц Майкл II. Украй рідко з"являлися в публічних місцях без маскування. Пробувши в "дитячому" відділі з півгодини, поп-зірка покотився перегортати книги і журнали в музичний відділ. Кінець кінцем, Джексон придбав цілу коробку книг і CD-дисків.

Як повідомляють джерела, близькі до співака, останнім часом старіючий король поп-музики часто користується інвалідним візком, коли відчуває, що надто слабкий для прогулянок. "У такі дні він навіть відмовляється одягатися, проводячи весь день в піжамі", - відзначає джерело.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон не встає з інвалідного візка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі