середа, 14 травня 2008 14:33

Мадонні дозволили усиновити Девіда Банду з Малаві

Американська поп-діва Мадонна нарешті отримала офіційний дозвіл на усиновлення трирічного малавійського хлопчика Девіда Банди, якого вона взяла в свою сім"ю ще в 2006 році, повідомляє видання @music.

Суд Малаві після дворічного зволікання передав співачці право опіки над дитиною, переконавшись в тому, що сім"я Мадонни здатна забезпечити йому всі умови для розвитку. Минулого року співробітники опікунської служби провели інспекцію будинку поп-зірки, щоб оцінити, в яких умовах живе малюк. Одним з критеріїв оцінки було також ставлення до дитини прийомних батьків.

За підсумками перевірки комісія рекомендувала дозволити Мадонні усиновити хлопчика. Таким чином, 15 травня Мадонна та її чоловік Гай Річі стануть законними опікунами Девіда Банди.

При цьому уряду Малаві довелося зробити для Мадонни виключення, оскільки за законами країни особам, які не є громадянами країн південної Африки, заборонено усиновляти дітей з Малаві.

Батько хлопчика, Йохан Банда заявив, що не заперечує проти рішення суду передати право опіки над його сином Мадонні. Він отримає можливість бачитися зі своїм сином раз на кілька років, оскільки не має коштів подорожувати в США і Великобританію, де поперемінно живуть прийомні батьки його сина.

"Ми з самого початку домовилися з Мадонною, що раз на три-чотири роки вона привозитиме його сюди, щоб ми могли бачити, як він зростає і розвивається, поки не стане повнолітнім", - говорить Банда-старший. - "Я впевнений, що вона дотримається своєї обіцянки".

Нагадаємо, співачка побачила Девіда Банду в 2006 році в одному з дитячих притулків Малаві та відразу ж почала процедуру усиновлення дитини, мати якої померла від СНІДу, а батько не міг надати йому прийнятні умови життя.

Мадонна купила ділянку землі в Малаві, де планує побудувати школу для місцевих дітей. Співачка розповіла, що на її власній ділянці в Малаві буде побудована дитяча школа, але уточнила, що ця школа буде створена спеціально для дівчаток.

Відзначимо, що Мадонна нещодавно здобула почесний титул члена Залу слави рок-н-ролу, американського фонду, який відзначає виконавців, що зробили значний вплив на музичну культуру. Крім того, вона одна з найбагатших і успішніших жінок шоу-бізнесу США за версією журналу Forbes, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Мадонні дозволили усиновити Девіда Банду з Малаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі