понеділок, 29 листопада 2010 08:41

Мадонна втрачає кілограм на тиждень

Мадонна втрачає кілограм на тиждень

Американська співачка Мадонна розповіла, як їй вдається зберігати струнку фігуру, не особливо обмежуючи себе в їжі.

Ефективне меню, завдяки якому можна втрачати кілограм на тиждень, розробив для співачки її дієтолог Рей Кібартас. Артистка обожнює солодке, але завдяки новому раціону харчування вона може продовжувати їсти ласощі. Дієта Мадонни враховує і те, що співачка багато часу займається спортом, однак, підходить і для жінок, які цього не роблять.

Мадонна взагалі не вживає алкоголю, оскільки він розпалює почуття голод. Раціон співачки складається з продуктів, збагачених білками.

На сніданок артистка їсть грінки, обсмажені в яєчних білках, фруктовий салат, зелений чай. На обід у Мадонни хліб з висівками або з житнього борошна, відварна курятина або індичка, овочевий салат і свіжовичавлений сік. На вечерю співачка вживає нежирну рибу, яловичину або кролятину, овочевий салат, одну картоплину в мундирі і п'є чай.

Нагадаємо, співачка змінила свій сценічний макіяж для виступу в рамках туру Sticky&Sweet. Тепер вона використовує діамантову крихту. Вона наносить на повіки білі тіні, які є напиленням з суміші високоякісної крихти рожевих діамантів.

"Экспресс-газета"

Зараз ви читаєте новину «Мадонна втрачає кілограм на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі