вівторок, 15 квітня 2008 15:17

Мадонна одягла собі на голову ковпак гнома (ФОТО)

 
Мадонна йде з тренування додому в ковпаку гнома на голові. Якщо вона продовжить вживатися в казковий образ, скоро побачимо її з бородою, повідомляє Сплетник.ру. Мадонна (повне ім"я Мадонна Луїза Вероніка Чікконе рід.: 16 серпня 1958, Бей-Сіті, Мічіган, США) - американська співачка, продюсер, танцівниця, актриса, письменниця, а також режисер. Вона відома багато в чому завдяки своїм суперечливим відеокліпам, масштабним сценічним виступам, а також використанню політичних, сексуальних і релігійних образів в своїх творах.

Мадонна почала свою кар"єру на початку 1980-х на клубній сцені Нью-Йорка, а тому більшість ранніх робіт співачки витримані в жанрі танцювальної музики. За роки своєї музичної діяльності Мадонна спробувала себе в багатьох жанрах та образах і стала лауреатом багатьох нагород, зокрема 6 премій "Греммі". У 2000-му році Мадонна була включена в "Книгу рекордів Гіннесу" як найуспішніша артистка всіх часів, з продажами за оцінками в 120 мільйонів копій своїх альбомів. У 2005-му році, звукозаписна компанія Мадонни, "WarnerBrothersRecords", повідомила, що міжнародні продажі її альбомів складають понад 200 мільйонів копій.

Мадонна є "Королевою поп-музики", вона відома також як секс-символ, ікона стилю, активіст багатьох добродійних і правозахисних організацій.

Акторська кар"єра Мадонни склалася менш вдало, ніж музична, але вона знялася більш ніж в двадцяти фільмах, і навіть удостоїлася за свою гру в кіномюзиклі "Евіта" престижної премії Асоціації іноземної преси Голлівуду "Золотий глобус".

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Мадонна одягла собі на голову ковпак гнома (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі