вівторок, 22 липня 2008 15:10

Мадонна через стреси потрапила під спостереження лікарів

 
Мадонна звільнила двох своїх танцюристів, а менеджер її гастрольних турне готовий піти сам - поп-королева останнім часом явно не в дусі, і це відчуває все її оточення.

Мало того, вперше, не дивлячись на свій жорсткий фітнес-режим, співачка відчуває себе неважливо й фізично. Лікарі знайшли у неї ознаки анемії і травму коліна. Тепер на кожній репетиції напередодні майбутнього концертного туру лікар у Мадонни завжди під рукою.

Медики порадили 49-річній поп-зірці трохи понизити танцювальні навантаження на репетиціях, оскільки її тіло з ними просто не справляється. Зараз співачка узяла тайм-аут і виїхала зі своєю близькою подругою Гвінет Пелтроу в невеликий санаторій Хемптон в штаті Нью-Йорк.

Вся зарубіжна жовта преса схиляється до того, що з колії Мадонну вибили проблеми в її особистому житті. Її шлюб з 39-річним режисером Гаєм Річчі під загрозою, з"явилися чутки про її стосунки із зіркою бейсболу Алексом Родрігесом. А тут ще її брат Крістофер Чікконе вирішив написати книгу і викласти охочим до сенсацій читачам всі сімейні таємниці.

Джерело з оточення співачки говорить: "Мадонна переживає не найкращі часи. Вона фізично і морально пригнічена. Ситуація з Гаєм дуже складна, а брат своєю книгою тільки підлив масла у вогонь".

Стосунки Мадонни з батьком теж безхмарними не назвеш.

За матеріалами The Sun

Зараз ви читаєте новину «Мадонна через стреси потрапила під спостереження лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі