пʼятниця, 14 жовтня 2011 09:16

Ляшко подарував хрещенику п'ять тисяч доларів

Ляшко подарував хрещенику п'ять тисяч доларів

Нардеп Олег Ляшко вдома часто грає в гольф, щоб заспокоїти нерви. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Граю у вітальні на паркеті. Купив спеціальний крокет, ключку і м'ячі. Не заспокоююсь, поки не попаду. Часто граю, як приходжу із Верховної Ради, щоб заспокоїти нерви, зібратися і сконцентруватися. Чим більше не попадаєш в ціль, тим більше хочеться попасти. Коли попадаю, відчуваю, що є ще порох в порохівниці. Не можна так, що раз не попав, другий, плюнув і пішов. Тоді й програєш назавжди", - радить лідер Радикальної партії.

Також Ляшку подобаються його псевдоавтономера із прізвищем "ЛЯШКО".

"Мені їх подарувала на 30 років одна дніпропетровська компанія, яка виготовляла персональні номери. Мій зробили в одному екземплярі. Але це сувенір, а не автономер. Та я й не хочу персонального. Для чого всі ці понти?", - дивується нардеп, який їздить на автівці "Range Rover" за мільйон гривень.

Також нардеп розповів, як хрестив дитину в селі на Кіровоградщині.

"Десь у квітні отримав листа від Оксани Шевченко, матері п'ятьох дітей зі Знам'янки Кіровоградської області. Вона написала, що велика сім'я, важко жити і попросила, щоб я допоміг їй купити корову. Я того й звернув увагу, бо в мене перший раз просили купити корову. А то зазвичай просять дати грошей на операції, на навчання, на житло. Я подарував їм корову в квітні місяці. Тоді ж вона попросила мене стати хрещеним батьком її сина Богдана. В серпні ми його похрестили. Хрещенику я подарував $5 тисяч на нову хату. Кума моя Оксана захотіла ще двох дітей всиновити. Це мій третій хрещеник. Першого звуть Олег, назвали в мою честь. Йому вже 20 років. Другий — донька мого водія Олексія, 10-річна Анастасія", - зізнався Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко подарував хрещенику п'ять тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі