вівторок, 01 березня 2011 11:22

Ляшко пив варенуху і годував коней у компанії дочки
7

Народний депутат Олег Ляшко в перший день Масляної з'їздив зі своєю донькою Владиславою до Мамаєвої Слободи. Фото, як зазвичай, нардеп виклав на своїй сторінці у Facebook.

Ляшко з дочкою катались на конях, годували їх хлібом і грілись у корчмі.

"Люблю коней. За їхню грацію і, водночас, неймовірну витривалість. Інколи я й сам собі нагадую ось такого вороного, який здатен подолати - і долає! - усі перепони", - підписав своє фото нардеп.

Ляшко зауважив, що його дочка не боїться тварин: "Моя мала – як і я, до речі, зовсім не боїться тварин – ні собак, ні коней. Тому осідлала цього вороного без тіні сумніву".

Після прогулянки на конях Ляшко пішов відігріватися у корчму варенухою.

"Коли добряче намерзлися та накаталися на конях – пішли "відмерзати" мiсцевою варенухою міцністю 50 градусів і українським борщем", - зізнався він, зауваживши, що Влада їла лише борщ, а він сам прийняв 100 грам варенухи.

Після обіду Ляшко повів дитину кататися на санях.

"Яка ж Масляна без забавок? Сани, встелені сіном й зверху накриті килимом, візник у смушевій шапці – і мені, і моїй доці все це було справжньою втіхою", - написав він, додавши, що йому дуже подобається сільський український інтер'єр.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко пив варенуху і годував коней у компанії дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі