середа, 20 липня 2022 15:51

Спецтема: Війна Росії проти України

"Лорак номер два": Яна Соломко неочікувано виступила на концерті в Москві
5

Співачка й фіналістка шоу "Холостяк-1" Яна Соломко розважала росіян. Виконавиця, яка виступає під псевдонімом Soyana, довгий час не давала про себе знати.

А через майже п'ять місяців після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Соломко з'явилася на концерті Summer Sound. Він відбувається в Москві. Відео свого виступу в країні-окупантці оприлюднила в Instagram. Її сторінку вже заблокували.

У ролику вона говорить, що їй "дуже приємно бути тут" і виступати на російській сцені.

Співачка й фіналістка шоу "Холостяк-1" Яна Соломко розважала росіян
Фото: instagram.com/yana.solo
Співачка й фіналістка шоу "Холостяк-1" Яна Соломко розважала росіян
Виконавиця, яка виступає під псевдонімом Soyana, довгий час не давала про себе знати
Популярність їй принесла участь у шоу "Холостяк-1", де головним героєм був хореограф Макс Чмерковський
Ще на початку січня стало відомо, що виконавиця переїхала до Росії

Поведінка Соломко розчарувала її шанувальників, про що вони написали в коментарях:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мовчати порадив Філіп Кіркоров" - Осадча різко висловилась про позицію Лорак

"Дуже неприємна несподіванка", "Зрозуміло, Лорак номер два", "О, пропажа. Де була, що робила? Перед фашистами-рашистами попою крутила? Блін, завжди вами захоплювалася від самого початку, шкода дуже, що зрадила рідній Україні", "Розчарування, шок, біль... Ви скачете перед тими, хто ненавидить ваш народ, українців, тими, хто спонсорує і підтримує вбивства українців! І ще кричиш: "Мне приятно быть здесь!". Прям "приятно". Танці на кістках".

Ще на початку січня стало відомо, що виконавиця переїхала до Росії. Там почала будувати кар'єру співачки. Фани її запитали, чому вона "поїхала до ворогів і окупантів". Та відповіла: "Шкода, що моя країна не приймає мене так, як приймають тут".

Яна Соломко народилася у місті Чутове Полтавської області. Популярність їй принесла участь у шоу "Холостяк-1", де головним героєм був хореограф Макс Чмерковський. Яна дійшла до фіналу, але Чмерковський надав перевагу іншій учасниці – Олександрі Шульгіній.

Після цього артистка була певний час у складі гурту Real O. Згодом Яна спробувала піти шляхом сольної виконавиці, записала декілька пісень, брала участь у талант-шоу в Туреччині. Втім, в Україні значної популярності Соломко так і не здобула.

Зараз ви читаєте новину «"Лорак номер два": Яна Соломко неочікувано виступила на концерті в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі