неділя, 02 серпня 2020 15:31

Лобода випустила кліп, у якому знялися Лоліта, Собчак і Варнава

Лобода випустила кліп, у якому знялися Лоліта, Собчак і Варнава
Співачка Світлана Лобода випустила новий кліп на пісню Boom Boom, який зібрав десятки тисяч дизлайків. Фото: bykvu.com

Співачка Світлана Лобода випустила новий кліп на пісню Boom Boom, яку записала з російським репером Pharoah.

Всього за кілька годин після прем'єри кліп з відміткою "18+" зібрав на YouTube понад 60 тис. дізлайків.

У ролику знялися журналістка Ксенія Собчак, співачка Лоліта Мілявська, телеведуча Катерина Варнава та інші знаменитості. На відео всі героїні по черзі входять до круглого кабінету з чоловіками в костюмах і показують їм свої вміння. Чоловіки оглядають дівчат і виставляють оцінки. Тих, хто отримав нулі, скидають у прірву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліндеманн зняв відеоролик, в якому намагається зґвалтувати Лободу

Користувачі назвали і саму пісню, і відео до неї "пласким". А також помітили в кліпі багато запозичених ідей. Наприклад, яскраво-червоні губи на чорному тлі вже зустрічалися в кліпі Брітні Спірс, символічний образ жіночих статевих органів бачили в кліпах Аріани Гранде. А зачіску у вигляді жіночих грудей, як у Ксенії Собчак, вигадав не режисер кліпу Саша Гудков, а фотограф Алі Махдаві.

Співачка Світлана Лобода вибрала для новорічного виступу вкрай відвертий наряд, який ледь прикривав інтимні місця співачки. Не всім шанувальникам сподобався відвертий образ Лободи. Дехто з них відзначив, що на костюм артистки явно не вистачило тканини, інші – що надмірна сексуальність видається вульгарною.

Зараз ви читаєте новину «Лобода випустила кліп, у якому знялися Лоліта, Собчак і Варнава». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі