вівторок, 11 серпня 2009 12:45

Лобода показала Modjo свій бюстгальтер (ФОТО)
8

Другий день святкування річниці клубу Heaven ознаменувався сенсаційним виступом головного хедлайнера вечора Modjo і епатажної співачки Світлани Лободи. Ян Дестангол (Десталь), соліст гурту Modjo, і Світлана познайомилися в рамках промо-туру артистки містами Європи, а саме в Амстердамі. За словами Яна Світлана справила на нього мега-враження.

- Modjo сам вийшов на моїх директорів, попросив домовитися про можливість виступити разом. Тому що все, що відбувалося на Євробаченні він бачив і відстежував, мало того, сказав, що йому це дуже сподобалося, - згадує співачка.

Коли Яна запросили виступити на одному з майданчиків міста Києва, він відразу запропонував спільно попрацювати зі Світланою Лободою.

- Ян вважає, що пісня Lady - про мене, тому в дуеті зі мною ця композиція буде дуже добре звучати, - говорить учасниця "Євробачення".

Як виявилось, Світлана і Ян зустрілися заздалегідь в клубі, але за збігом обставин гітара виявилася не справною, відповідно саундчек не відбувся. Тому, все що відбувалося увечері на сцені був виключно експромт.

У клубі не було жодної людини, яка б не знала напам"ять хоча б приспів світового хіта Lady. "Lady! Hear me tonight "Cause my feeling Is just so right!" - підспівував зал неймовірно гармонійному дуету.

Ян Десталь був зачарований імпульсним співом і поведінкою Лободи. "Українська поп-діва! Спасибі!" - захоплено вимовив він після закінчення виступу.

Після закінчення концерту Ян і Світлана усамітнилися в лаунджі та майже до ранку бурхливо обговорювали спільні плани на майбутнє.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Лобода показала Modjo свій бюстгальтер (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі