четвер, 07 жовтня 2010 17:28

Лобода хоче повикидати стільці з опери

Лобода хоче повикидати стільці з опери

Київська співачка Світлана Лобода хоче зробити сольний концерт у Національній опері.

Про це вона розповіла під час прес-конференції, присвяченій презентації її гастрольного туру з колишнім "фабрикантом" Максом Барських.

"Для свого сольного концерту хотіла б орендувати оперний театр. Там викинула б усі стільці, щоб люди мали, де танцювати. Думаю, в театрі вдалося б організувати повноцінний концерт", - сказала Світлана Лобода.

Артистка зазначила, що для її виступів не підходить столичний Палац "Україна".

"Це місце не відповідає нашій енергії та нашому шоу. На моїх концертах люди не можуть спокійно сидіти і слухати пісні. Після першої ж пісні їм хочеться танцювати. А в "Україні" це неможливо", - сказала вона.

Не подобається Лободі і столичний Палац Спорту.

"Там мене не влаштовує атмосфера. Не ходила до Палацу Спорту навіть тоді, коли до України приїжджали відомі виконавці і мені страшенно хотілося їх послухати. У цьому палаці немає ніякої дисципліни ?" на підлозі валяється побите скло, а над головами глядачів літають порожні пляшки з-під пива", - пожалілася співачка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Лобода хоче повикидати стільці з опери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі