Ексклюзиви
понеділок, 14 червня 2021 11:41

Літні образи від голлівудських моделей: як одягаються наймодніші жінки планети

Літні образи від голлівудських моделей: як одягаються наймодніші жінки планети
Красуня Кендалл Дженнер любить публікувати стильні образи, надихаючи мільйони своїх шанувальників. Фото: Kendall Jenner. Facebook.

Наявність великої кількості речей не гарантує стовідсотковий стильний образ у кінцевому результаті. Для швидкого і простого вибору наряду на день, стилісти рекомендують завчасно скласти формулу луків, які можна використовувати щоразу, коли немає часу на вигадування актуальних поєднань речей. Gazeta.ua підготувала добірку літніх образів на щодень, надихнувшись найпопулярнішими виходами голлівудських зірок.

Сукня з квітковим принтом від Кендалл Дженнер

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kendall (@kendalljenner)

Наша редакція неодноразово нагадувала про актуальність квіткового принту 2021 року. Мікс такого мрійливого зображення з сукнею напівприталеного фасону утворює неймовірно жіночний та романтичний образ. Таке вбрання ідеальне ще й завдяки свободі у поєднанні із взуттям, тому на прогулянку з подругою можна вибрати базові білі кросівки, а перед побаченням перевзутися в сексуальні босоніжки на підборах.

Лляний костюм від Тіни Кунакі

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от TINA KUNAKEY (@tinakunakey)

Льон є найзатребуванішою тканиною в літній сезон. Різноманітні варіації костюмів з такої тканини не тільки подарують відчуття комфорту, але й стануть вашою стилістичною візитною карткою. Приталений крій надасть образу кокетливий настрій, а вільні фасони стануть ідеальним втіленням розслабленості та зручності.

Брючний костюм у поєднанні з бра від Емілі Ратаковські

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Emily Ratajkowski (@emrata)

Трикотажний або лляний брючний костюм з об'ємним структурованим жакетом виглядає по-справжньому стильно в поєднанні з жіночним бра. Сексуальний мікс, градус якого можна знизити спортивним взуттям або аксесуарами, є ідеальною формулою луку на літо.

Базова легка сукня від Кендіс Свейнпол

Сукні є тим елементом літнього гардероба, який дозволяє швидко і без зайвих думок вибрати образ на день. При цьому сама по собі сукня без зайвого принту та декору дозволяє безпечно балансувати між базовим та спокійним за настроєм аутфітом та грайливим образом завдяки наявності динамічних і яскравих аксесуарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топмодель показала трендові вбрання цього літа

Оверсайз сорочка і брюки прямого крою від Розі Гантінґтон-Вайтлі

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Rosie HW (@rosiehw)

На перший погляд, це легкий та інфантильний образ. Але завдяки додатковим аксесуарам та нижньому шару до такої нотки розслабленості можна додати естетику елегантності та витонченості. Якщо вашою метою є саме таке стилістичне поєднання, то босоніжки на підборах та облягаючий топ буде прекрасною альтернативою спортивному взуттю та оверсайз футболкам.

Ратаковскі регулярно показує відверті фото. Напередодні свого дня народження вона опублікувала серію світлин, на яких позувала в бікіні та з немовлям на руках. Поділилася знімками в Instagram.

"Переддень дня народження з партнером у відпустці мрії", - підписала вона фото.
Зараз ви читаєте новину «Літні образи від голлівудських моделей: як одягаються наймодніші жінки планети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути