Ексклюзиви
вівторок, 27 травня 2008 09:08

Лисіюча Наомі Кемпбелл запалювала на вечірці в Дольче і Габбана (ФОТО)
5

Найефектніші красуні Голлівуду побували на фешн-вечірці, яку Доменіко Дольче і Стефано Габбана щороку проводять в рамках Канського кінофестивалю.

У розкішних нарядах і з білосніжною усмішкою на торжестві D&G побували Діта Фон Тіз, Кейт Хадсон, Ліндсей Лохан, Мілла Йововіч, Петра Немцова і Роуз Макгоеун, яка прийшла на фешн-вечірку з гіпсом на нозі.

Роуз розповіла виданню People: "Я спізнювалася на тренування. Вважаючи, що тренер чекає мене дуже довго, я буквально злетіла зі сходів! Плюс ударилася ногою об дверний отвір. Але я того дня не пропустила тренування, я позаймалася небагато, не навантажуючи ногу, обклала її льодом і поїхала в лікарню. Доктор оглядаючи мене весь час питав мене про те, чи болить моя нога, але я настільки була захоплена майбутньою поїздкою до Канн, що відмовилася від милиць і трималася молодецьки".

Але зіркою вечора стала Наомі Кемпбелл. Красуня відвідала фешн-вечірку в компанії реп-магнат Пі Дідді.

І це не дивлячись на те, що між ними на минулому тижні відбулася сварка - супермодель пішла з власного дня народження вся в сльозах. Причина сліз однієї з найвойовничих представниць модельного бізнесу, за припущеннях таблоїдів, якраз сварка між Кемпбелл і Пі Дідді.

Втім, двоє знаменитостей вже не раз лаялися - минулого року на одній з after-party церемонії "Греммі" реппер так накричав на супермодель, що, за словами друзів, далеко не миролюбива Наомі була в стані сильного шоку.

Ймовірно, і перенесених стресів, у тому числі і з вини власного нелагідного характеру, темношкіра супермодель почала лисіти.

У всьому іншому Наомі виглядала ідеально, якщо не рахувати зачіски з проділом посередині голови, звідки проглядала лисина - ніби у моделі вирвали з голови жмут волосся. ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Лисіюча Наомі Кемпбелл запалювала на вечірці в Дольче і Габбана (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути