пʼятниця, 18 жовтня 2019 16:40

Ліпосакція або невдала пластика: мережа не вірить у хворобу Заворотнюк

Ліпосакція або невдала пластика: мережа не вірить у хворобу Заворотнюк
Шанувальники сумніваються в хворобі Заворотнюк. Фото: @a_zavorotnyuk

У мережі почали сумніватися щодо смертельної хвороби російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка нібито страждає від останньої стадії раку головного мозку.

Шанувальники "Моєї прекрасної няні" впевнені, що зірка розігрує спектакль, повідомило видання "Дні.ру".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зараз проходить курс лікування" - сім'я вперше підтвердила хворобу Заворотнюк

Приводом для таких чуток стала госпіталізація російського продюсера Барі Алібасова. Чоловік буцімто отруївся засобом для чищення, але це все виявилось вигадками.

"Напевно, рідні чекають, поки не розсмокчуться сліди від ліпосакції", "Можливо, у Заворотнюк невдала пластика, ось і ховають її, як Гурченко свого часу, у якої очі після підтяжки не закривались", "Схоже на розігране заради рейтингів шоу", "Дивно, що ніде не з'явилися знімки її хворої, хоча Фріске, яка погладшала, показували одразу", - цитує користувачів портал.

Хоча у мережі з'явилися офіційні сторінки, на яких спростовуються всі недостовірні дані про стан здоров'я актриси, актуальної інформації, як і раніше, немає.

Таку прихованість сім'ї не розуміють як шанувальники актриси, так і зоряні колеги Анастасії. Адже чим більше сім'я актриси мовчить, тим більше чуток це провокує.

Близькі російської актриси Анастасії Заворотнюк розповіли про стан її здоров'я. Самопочуття зірки покращилось.

Зараз ви читаєте новину «Ліпосакція або невдала пластика: мережа не вірить у хворобу Заворотнюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі