Ексклюзиви
субота, 23 квітня 2011 10:33

Ліндсі Лохан відсидить у в'язниці 120 днів

Ліндсі Лохан відсидить у в'язниці 120 днів

Вищий суд в Лос-Анджелесі засудив в п'ятницю американську актрису Ліндсі Лохан до 120 днів тюремного ув'язнення за друге порушення умов пробації (умовного терміну, коли засуджений перебуває під наглядом спеціальних органів).

У вересні 2010 року Лохан провалила тест на наркотики, таким чином порушивши умови пробації.

Вирок за порушення пробації був винесений у п'ятницю після попередніх слухань у іншій справі Лохан: вона звинувачується у крадіжці намиста вартістю 2,5 тисячі доларів з магазину в одному з районів Лос-Анджелеса в січні 2011 року.

Крім того, суддя Стефані Сотнер засудила Лохан до 480 годин громадських робіт. Адвокат актриси Шон Холі заявив, що негайно оскаржить рішення суду.

На слуханнях суддя Сотнер перекваліфікувала справу Лохан з крадіжки в особливо великих розмірах в адміністративний проступок, максимальне покарання за який може досягати роки в'язниці. Прокуратура поки не визначилася, яке покарання просити за злочин Лохан, яка в п'ятницю знову заявила, що заперечує звинувачення в крадіжці намиста. Наступні попередні слухання заплановані на 11 травня.

У 2007 році Лохан була засуджена до трьох років умовно за водіння автомобіля в нетверезому стані, пізніше цей термін був продовжений ще на один рік. У травні 2010 року суд Лос-Анджелеса зобов'язав 24-річну актрису регулярно здавати аналізи на вміст алкоголю і наркотиків у крові і носити спеціальний "антиалкогольний" браслет.

На початку липня 2010 року суд визнав Лохан винною в порушенні умов пробації (вона не з'явилася на сім освітніх лекцій про шкоду алкоголю) і засудив її до 90 днів в'язниці. Проте через 14 днів суд вирішив звільнити її достроково, але з умовою проходження курсу реабілітації в клініці.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан відсидить у в'язниці 120 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути