четвер, 22 липня 2010 13:00

Ліндсі Лохан скоротили тюремний термін вдесятеро

 

Ліндсі Лохан, засуджена судом до 90 днів позбавлення волі, проведе у в'язниці всього 9 діб.

Передбачалося, що через "перенаселеність" виправної установи Лінвуд, Лохан доведеться відсидіти тільки 23 дні. Після того, як актрису доставили в камеру, поліція повідомила, що, швидше за все, вона проведе там 14 днів. Проте в ніч на 22 липня виданню The Sun стало відомо, що Ліндсі Лохан відсидить лише 10% від повного терміну, тобто, не більше 9 днів.

Крім того, видання повідомляє, що Лохан було дозволене і у в'язниці вживати ліки, до яких вона звикла "на волі". Серед цих препаратів і "Аддералл", засіб, що використовується при гіперактивності, синдромі дефіциту уваги, а також що вживається для зняття кокаїнової залежності.

Нагадаємо, 20 липня Лохан прибула до виправної установи разом з матір"ю, Діною. Перед тим, як потрапити до камери, Ліндсі довелося пережити процедуру обшуку, під час якої її попросили роздягтися догола. Потім Лохан видали тюремний оранжевий комбінезон і провели до камери, де вона проводитиме 23 години на добу.

Актриса була засуджена до 90 днів позбавлення волі за два випадки керування автомобілем в нетверезому стані (у 2007 році), а також за порушення правил носіння спеціального "браслета злочинця", надітого на щиколотку Лохан за рішенням суду 24 травня цього року.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан скоротили тюремний термін вдесятеро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі