понеділок, 27 вересня 2010 09:19

Ліндсей Лохан вийде з в"язниці за $300 тисяч

Ліндсей Лохан вийде з в"язниці за $300 тисяч

Актриса Ліндсей Лохан, відправлена в п"ятницю, 24 вересня, у в"язницю за порушення умов випробувального терміну, зможе в найближчий час вийти на свободу.

Суд в Беверлі-Хіллз увечері 24 вересня, переглянувши рішення про ув"язнення Лохан, дозволив актрисі залишити в"язницю під заставу в 300 тисяч доларів. Знаходячись на свободі, Лохан також буде зобов"язана постійно носити спеціальний браслет.

Офіційно представники суду поки не пояснили, чому було скасовано рішення про арешт Лохан. Проте сайт TZM, що спеціалізується на новинах з життя знаменитостей, повідомляє, що закони Каліфорнії зобов"язують суди надавати право виходу під заставу обвинуваченим в злочинах, що межують з адміністративними правопорушеннями. Рішення про арешт Лохан, винесене судом 24 вересня, суперечило цій нормі законодавства штату.

24 вересня Ліндсей Лохан відправилася у в"язницю вже втретє. Перший раз за ґратами актриса опинилася в 2007 році після того, як суд визнав її винною в керуванні автомобілем в стані алкогольного і наркотичного сп"яніння. У в"язниці Лохан тоді провела 84 хвилини. Актрисі також був призначений трирічний випробувальний термін, який пізніше був збільшений до чотирьох років.

У липні 2010 року Ліндсей Лохан вдруге відправилася у в"язницю після того, як суд ухвалив, що вона порушила умови випробувального терміну - не з"явилася на одне з судових засідань, а також не пройшла курс лікування в реабілітаційній клініці. За ґратами Лохан повинна була провести 90 днів, проте вже за два тижні вона залишила в"язницю і відправилася в реабілітаційну клініку, де знаходилася 22 дні.

В кінці серпня Ліндсей Лохан знову опинилася на свободі, проте 18 вересня стало відомо, що актриса знову порушила правила випробувального терміну. Цього разу з"ясувалося, що один з тестів на алкоголь і наркотики, які Лохан була зобов"язана проходити регулярно, виявився позитивним. Втретє у в"язницю Лохан відправилася 24 вересня із залу суду, що розглянув питання про порушення актрисою правил випробувального терміну.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Ліндсей Лохан вийде з в"язниці за $300 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі