понеділок, 02 березня 2020 12:08

Леся Нікітюк "знепритомніла" на модному показі

Телеведуча і співачка Леся Нікітюк знову показала своє неперевершене почуття гумору.

Зірка відвідала показ дитячого одягу від українських дизайнерів. Про це розповіла у Instagram.

Автор: instagram.com/lesia_nikituk/
  Зірка відвідала показ дитячого одягу від українських дизайнерів
Зірка відвідала показ дитячого одягу від українських дизайнерів

На захід вона узяла свою племінницю Поліну.

"Учора відбувся модний дитячий показ від @nova_kids_magazine! Зіркові матері, зіркові діти крокували подіумом у красивих сукнях від українських дизайнерів!
Але оскільки у мене немає дітей, мати новою поштою передала племінніцю. Коротше, ми вчора кльово потусили. Поліна відкривала показ @andre_tan_official
Якийсь дядько сказав, что вона может стати моделлю. Дитина була дуже щаслива і потім, ще пів ночі ходила на підборах", - написала Нікітюк.

У наступному дописі Нікітюк виклала відео, на якому маленький хлопчик у червоному піджаку та метелику бере у неї інтерв'ю. Дитина зізнається, що бачить Лесю своєю партнеркою на шоу "Танці з зірками". Від такої пропозиції Леся експресивно "непритомніє" і простягається на килимі. Дитина розгублено відходить від телеведучої. Коли та підіймається, вони обмінюються дружнім поцілунком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Струнка і з пресом, попри безліч смачної їжі: Леся Нікітюк показала, як відпочиває в Єгипті

"А що, Леся тільки з-за кордону прилетіла! Мало лі щ! Коронавірус не спить!", "Журналіст карколомний", "Шанувальник, штурмує", "Чапкіс-молодший, точно перемога", "Леся вставай, килим все псує: не підходить ні за кольором, ні за принтом", - продовжують у жартівливому тоні коментувати підписники.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Smile 😊 #mood #children #интервьюер

Публикация от Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

Телеведуча 32-річна Леся Нікітюк показала прихильникам цікаву забаву, якою розважається з подругою. Це генератор піни. Дівчина опублікувала в Instagram динамічні фотографії, зроблені у вигляді колажів "До-після". На фото - Леся, її подруга та пінна гармата - весела забава для вечірок, шоу та дискотек. На світлині "до" Леся у смарагдовому блискучому купальнику, чорній шифоновій накидці та сонцезахисних окулярах. Дівчина позує як модель. Фігура телеведучої справді досконала. Наступна світлина із серії показує, що за мить подруга поцілить у Лесю з пінної гармати і зірка з головою зануриться у пінне море. Піна на голові, носі та шиї. Кадр виражає непідробні емоції жінки.

Зараз ви читаєте новину «Леся Нікітюк "знепритомніла" на модному показі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі