четвер, 10 квітня 2014 14:28

Леонардо ДіКапріо не дотримується обіцянок

Автор: Reuters
 

Актор Леонардо Ді Капріо не дотримав обіцянку, яку дав Джордану Белфорту - прототипу його героя в останньому фільмі "Вовк з Волл -Стріт". Незважаючи на обіцянки допомоги та співробітництва, Лео просто ігнорує Джордана.

Белфорт поскаржився двом кінопродюсерам, що актор не відповідає на його дзвінки, хоча обіцяв допомогти Джордану з акторською кар'єрою.

"Джордан і справді був засмучений через це . Він розповідав, як провів численні годинни з Лео, допомагаючи йому підготуватися до великої ролі, а той у відповідь нічого не зробив", - розповідають знайомі Белфорта.

"Джордан відчайдушно хоче поліпшити свою акторську майстерність, щоб заробити грошей, і він думав, що якщо буде люб'язний з Лео, то той йому відповість тим же".

Повідомляється, що Ді Капріо обіцяв дати Джордану вказівки і поради, але пропав, як тільки вийшов фільм.

"Белфорт відчуває, ніби Лео просто використовував його, щоб заробити на фільмі, і його це сильно засмучує" - запевняють джерела з оточення Белфорта .

Зараз ви читаєте новину «Леонардо ДіКапріо не дотримується обіцянок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі