середа, 09 січня 2019 23:03

Леді Гага здивувала фанатів незвичним аксесуаром на червоній доріжці
3

Знаменитість пройшлася у чорній сукні-смокінгу від Ralph Lauren
Фото: FilmMagic
Знаменитість пройшлася у чорній сукні-смокінгу від Ralph Lauren
Знаменитість пройшлася у чорній сукні-смокінгу від Ralph Lauren

Співачка Леді Гага відвідала церемонію National Board of Review Awards Gala у Нью-Йорку. Там отримала нагороду за головну жіночу роль у стрічці "Народження зірки".

На червоній доріжці знаменитість пройшлася у чорній сукні-смокінгу від Ralph Lauren. Дороге вбрання всипане 23 тис. кристалів. Його доповнила взуттям від Gianvito Rossi. Найбільше фанатів акторки здивував незвичний аксесуар з чорним і золотим пір'ям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали переможців кінопремії "Золотий глобус"

"Я думаю, це боа", "Це сумочка? Чи може домашня тваринка?" - написали користувачі у мережі. Деякі припустили, що Гага принесла з собою помпон чирлідерши.

Виявилось, це була частина наряду – ексклюзивна накидка Ralph Lauren. Однак Леді Гага за вечір жодного разу не одягнула її.

Колишня наречена голлівудського актора Леонардо Ді Капріо, модель 29-річна Ніна Агдал провела святкову відпустку на островах Теркс і Кайкос. З відпочинку поділилась відвертими світлинами на сторінці в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага здивувала фанатів незвичним аксесуаром на червоній доріжці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі