пʼятниця, 10 червня 2016 11:39

Лазарєв під час виступу провалився в оркестрову яму

Лазарєв під час виступу провалився в оркестрову яму

Під час сольного концерту у російському місті Липецьк співак Сергій Лазарєв не втримався і впав в оркестрову яму. Хотів ближче підійти до шанувальників.

"Обожнюю оркестрові ями в залах. Але коли це було перешкодою на шляху до улюбленого глядача" - пише на власній сторінці в Інстаграм Сергій Лазарєв.

Користувачі мережі зауважили, що Лазарєв міг пригнути туди спеціально. Мовляв, любить робити несподівані вчинки під час своїх виступів.

"На нашому концерті 3 червня в Янтар холі Сергій теж зістрибував зі сцени під пісню "Сльози в моєму серці". Йшов до глядачів і співав. Радості то було. Він у своєму репертуарі. Після того, як він по своїй стіні на Євробаченні лазив, то оркестрові ямки йому ні по чому" - пишуть фани.

Читайте також: Лазарєв звинуватив у своєму програші політику

Нагадаємо, співак Сергій Лазарєв здобув третє місце на пісенному конкурсі Євробачення. Букмекери пророкували йому перше місце. Друге місце посіла австралійка Дамі Їм. Тріумфальну перемогу здобула українська співачка Джамала.

Зараз ви читаєте новину «Лазарєв під час виступу провалився в оркестрову яму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі