вівторок, 18 листопада 2008 09:24

Лайма Вайкуле стала жертвою пластичних хірургів (ФОТО)

 
Частий гість пластичних хірургів Лайма Вайкуле в черговий раз стала жертвою медичного втручання. Вирішивши підкоригувати і без того моложаве обличчя, співачка ледь не понівечила його. Тепер обличчя артистки "прикрашають" неприємні сліди після знаменитої кругової підтяжки.

Довгі роки співачка слідувала порадам фахівців, віддаючи перевагу простому догляду за шкірою обличчя та ін"єкції ботокса. Але під час останнього візиту до хірурга Лайма все ж таки зважилася зробити "кругову", як називають кругову підтяжку в світських колах. На жаль, після операції Вайкуле було не до сміху: шкіра натягнулася до такого міри, що у неї утворилися сильні складки на зоні, що примикає до вух. Крім того, виразно помітні сліди на лобі - співачка ховає їх за головними уборами.

Як стало відомо LIFE.RU, операцію Лайма Вайкуле зробила в Маямі - там, де знаходиться її другий будинок. За океаном латиська зірка стільки раз зверталася в клініку пластичної хірургії, що фахівці вже радять на якийсь час забути про операції. Але Лайма із завзятістю стаханівця продовжує експериментувати над своєю зовнішністю.

- Лайма не приховує від нас, що давно захоплюється пластикою, навіть ділиться потрібним контактом, якщо комусь знадобиться, - розповів LIFE.RU Андрій, танцюрист колективу співачки. А обличчя вона підтягла в тій же клініці, що і Леонтьєв. Вони давно роблять пластику у одного лікаря.

Зараз ви читаєте новину «Лайма Вайкуле стала жертвою пластичних хірургів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі