середа, 15 жовтня 2008 09:36

Лайма Вайкуле може втратити будинок через фінансову кризу

Лайма Вайкуле через фінансову кризу, що нагрянула, може позбутися даху над головою. Американський банк вимагає від зірки дострокової виплати кредиту за будинок на побережжі Атлантичного океану, повідомляє сайт LIFE.RU.

Один з найбільших банків Маямі Citizens and Southern Bank of Atlanta вимагає від прибалтійської співачки Лайми Вайкуле неможливого. До Нового року вона зобов"язана достроково виплатити всю суму за придбаний в кредит будинок на побережжі Маямі. Банківське сповіщення, яке так налякало співачку, свідчить: "Просимо Вас протягом 40 днів погасити кредит на придбану нерухомість".

На такі витрати 54-річна співачка явно не розраховувала. За словами артистки, такою значною сумою вона просто не володіє і виходу з скрутної ситуації поки не бачить. Вайкуле перед вибором: продати улюблений особняк в Маямі або в найкоротші терміни знайти астрономічну суму грошей.

"Я дуже люблю проводити тут час, саме тут пройшли найщасливіші моменти в моєму житті, - раніше розповідала Лайма Вайкуле про своє заокеанське житло.

У зв"язку з нестабільною фінансовою ситуацією, що склалася, шанс Лайме Вайкуле узяти кредит в іншому банку, наприклад в Росії, дорівнює нулю. Не дивлячись на зоряний статус і популярність, банки відмовляються видавати кредити.

Зараз ви читаєте новину «Лайма Вайкуле може втратити будинок через фінансову кризу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі