вівторок, 25 грудня 2018 03:33

Квартиру Шер з неймовірною панорамою виставили на продаж
12

Розкішний дюплекс, в якому свого часу жила співачка Шер, продають у Лос-Анджелесі за майже $7 млн, повідомляє DailyMailTV.

У будинку ніхто не жив відколи з відти виїхала співачка Шер у 2013-му році. Житло у ексклюзивній будівлі Сієра Тауерс, де раніше мешкали Елтон Джон, Джоан Коллінс, Емма Вотсон та Сандра Буллок.

Шер купила будинок у 2006-му році у актора Вінсента Галло, а раніше маєтком володів бос Dreamworks Девіда Геффана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вартовий галактики" продає свій казковий будинок після розлучення

Видання DailyMailTV вирушило у тур квартирою разом із зіркою шоу Million Dollar Listing Los Angeles Девідомо Парнесом, який заявив, що ніколи не бачив більш фантастичного виду.

"Це найбільш ексклюзивне помешкання з повним сервісом у Лос-Анджелесі. Нічого дуже сильно не змінилось з того часу, як Шер виїхала. Меблі розробив Мартін Лоуренс Буллард, який відповідальний за будинки Кардаш'ян. Я думаю, це неймовірно", - говорить телеведучий.

З самого початку було дві квартири, але попередній господар їх перебудував.

На першому поверсі велика відкрита обідня зала, яка доповнена кухнею з панелями, зробленими вручну. Спальня на горі з мармуровою ванною та великою кімнатою для відпочинку.

У житловому комплексі Сієра Тауерс є басейн та тренажерний зал, сервіс конс'єржа, "кімната для вечірок" зірок, які не хочуть довго йти до бару.

Згідно Парнсу, найдивовижнішою родзинкою маєтку є панорамний вид, який відкривається з двох масивних балконів на вулиці Лос-Анджелеса та Тихий океан.

"Краща частина квартири - це види. Тут є вид на все місто, історичні райони та океан, - говорить телеведучий виданню DailyMailTV, - навіть вартість $6,995,000 за вид, як цей - ніщо".

Парнс продав чимало будинків зіркам та багатіям.

"Ми працюємо з багатьма зірками і ми купуємо і продаємо будинки для них, але вони не відрізняються від інших людей", - говорить ведучий.

Раніше Парнс одружився.

"Я одружився з жінкою своєї мрії, Едріен. Ми одружились на сході Франції, - це була неймовірно гарна церемонія, на якій були наші найближчі та кращі друзі", - говорить Парнс в інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Квартиру Шер з неймовірною панорамою виставили на продаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі