Ексклюзиви
четвер, 17 липня 2008 20:18

Кузьма підглядав за голою дівчиною з "XS" (ФОТО)

Поки Лєра з "XS" милася в душі, "Скрябін" нишком підглядав за цим процесом. Відтягнувши за вухо двох хлопчиськ, Кузьма зайняв їх місце біля банного віконця і не відводив око від цього заворожливого видовища. Цей сюжет для нового кліпу Кузьми зняли буквально з першої спроби, щоб і Лєра зайвий раз не мокнула на вітрі, і трохи менше цікавих очей бачило голу дівчину, повідомляє e-motion.com.ua.

"Ні, ну так нікуди не годиться! Давайте ще пару дублів!" - жартома обурювався Андрій, якому його роль, ймовірно, дуже сподобалася.

"Скрябін" і раніше працював з групою "XS", але знятися з ними в кліпі вирішив вперше:
"Є у нас останній альбом, який називається "Про любов", і там є пісня "Шмата", - розповів Андрій. - Продюсер Руслан Мінжинський почув її, подзвонив мені, запропонував зняти кліп разом з "XS", і я відразу погодився. Дівча сьогодні знімається в такому міні-художньому фільмі, грає трьох шмат, які не дочекалися своїх хлопчаків з армії. Сьогодні вони гламурні діви, які "вигрібають" разом з серйозними хлопчаками на одному майданчику. Русик молодець, що запропонував, вони молодці, що погодилися. Для того, щоб зіграти роль шмат в кліпі, треба ще сміливість мати."

Кузьма не почав сушити голову над сюжетом кліпу і повністю переклав все це завдання на режисера кліпу:

"На відміну від решти артистів нашої естради, ми з Мінжинським не ліземо не в свою справу, тому найняли людину, яка сама все придумала і організувала, - пояснив "Скрябін". - У відео будуть "совкові сцени", а-ля "Королева бензоколонки". Я буду по черзі фотографом, якого дівчина кидає заради баскетболіста, хлопчаком із СТО, від якого йде чувіха, коли він повертається з армії, і зеком у в"язниці, теж кинутим. Словом, ми граємо життя."

А щодо співпраці з "XS" моїм колегам по "Скрябіну" завжди по кайфу поторговувати таблом з нормальними чувішками. "Я ніколи не відгороджуюся від людей, не планую ці дуети, вони з"являються самі по собі, з життя."

Зараз ви читаєте новину «Кузьма підглядав за голою дівчиною з "XS" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути