понеділок, 22 листопада 2010 09:42

Курнікова вдягла обручку (ФОТО)

Папарацці сфотографували колишню чемпіонку з тенісу Анну Курнікову з каблучкою з маленькими діамантами, коли спортсменка разом із своїм бойфрендом Енріке Іглесіасом виходила з ресторану в Беверлі-Хіллс.

Пара разом вже близько дев'яти років, але весь цей час наполегливо заперечує, що вони побралися і збираються одружитися. В інтерв'ю Анна з Енріке розповідають, що їм добре і так, без штампа в паспорті, але влітку поповзли чутки про їх заручини. Тоді Анна вперше з'явилася на публіці, вдягнувши каблучку з величезним жовтим діамантом Але співак спростував новину про заручини:

"Багато хто думає, що я проти шлюбу, - сказав він, - Але щоб бути щасливим один з одним, зовсім необов'язково для цього одружуватися".

Спортсменка стверджує, що їм немає сенсу одружуватися:

"Який нам сенс одружуватися? Ми вже вісім років разом - довше, ніж деякі подружні пари", - розповіла Курнікова.

Дехто розповідає, що пара вже давно одружилася і просто "пудрить мізки" всій планеті - мовляв, і Курнікова, і Іглесіас заробляють на своєму іміджі секс-символів. І невідомо, чи збережуть вони свій статус "найбажаніших", якщо весь світ дізнається, що вони одружилися.

Нагадаємо, нещодавно Енріке Іглесіас влаштував для Курнікової романтичну вечерю в італійському ресторані.

Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Курнікова вдягла обручку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі