пʼятниця, 05 вересня 2008 12:29

Ксенія Собчак змінила стиль (ФОТО)

Ксенія Собчак стала членом журі літературної премії "Неформат". На офіційну презентацію премії скандальна телеведуча та світська левиця прийшла в шапочці, окулярах та кофтинці в стилі середини минулого століття.

Собчак зовсім нещодавно розлучилася з образом гламурної блондинки. Волосся вона не перефарбувала, але образ інтелектуалки змогла передати простими окулярами та строгими костюмами. На даному життєвому етапі телеведуча збирається допомагати юним даруванням пробиватися крізь терні до зірок. "Я беру участь в цій премії виключно для того, щоб збагатити себе якимось новим знанням, дізнатися про нових авторів, поспілкуватися просто з цікавими людьми, випити портвейну після нашої прес-конференції за хорошу літературу, - так мотивувала свою присутність в журі "Неформата" Ксенія в інтерв"ю телеканалу Russia.Ru. - Дуже не хочеться знаходитися в статусі, щоб судити інших, тому для мене це швидше якийсь пізнавальний процес, і зі мною буде дуже легко домовитися. Я пояснила, для чого премія буде корисна мені, і хочу пояснити, чим я буду корисна премії. Для мене це можливість відкрити якихось нових людей, зацікавитися цим та вивести їх на медійний рівень", повідомляє e-motion.
Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак змінила стиль (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі