середа, 27 серпня 2008 09:23

Ксенія Бородіна вагітна (ФОТО)

 
Найпривабливіший "виконроб" на сучасному телебаченні - 25-річна ведуча проекту "Дом-2" Ксенія Бородіна готується стати мамою.

Хоча нещодавнє весілля красуні, як виявилось, стало повною несподіванкою навіть для неї самої. В усякому разі, дівчина у всіх своїх інтерв"ю зізнавалася, що рішення зареєструвати стосунки зі своїм коханим чоловіком Юрієм прийшло спонтанно. Але всьому і завжди є пояснення. Зовсім нещодавно телеведуча дізналася про те, що чекає на дитину.

Одруження Ксенії та Юрія відбулося в день трьох вісімок - 08.08.08. Саме на цю дату Бородіна запланувала своє весілля кілька місяців тому... Щоправда, з іншим чоловіком - бізнесменом і діджеєм Антоном. Але стосунки у молодих людей зійшли нанівець пару місяців тому. І все через те, що Антон дико ревнував Ксюшу до інших чоловіків та її роботи.

Разом з розривом стосунків дівчина втратила надію виконати свою давню мрію - вийти заміж 8 серпня 2008 року.

- Я завжди мріяла про весілля 08.08.08, - сумно говорила вона. - Це ж знаки нескінченності. Але на жаль..., не судилося...

Турбувалася Ксюша, як показала історія, зарано.

Стосунки між Бородіною та бізнесменом Юрієм розвивалися стрімко. А коли прийшло рішення зіграти весілля, вирішив виконати мрію коханої. Щоб зареєструватися 08.08.08, молодим людям довелося їхати в підмосковний рагс. З такою радісною подією Ксюшу та Юру привітали тільки найближчі родичі та друзі. Зараз молодята запевняють, що галасливе весілля з купою народу обов"язково відбудеться... через рік.

За декілька днів до весілля Бородіна побувала в центрі планування сім"ї на консультації у лікаря.

- В недалекому майбутньому у нас з"явиться дитинка, - посміхалася Ксюша на власному весіллі.

Щоправда, наскільки скоро наступить це майбутнє, Бородіна не уточнювала.

Зараз молодята відпочивають в Канні. Ця поїздка - своєрідна репетиція медового місяця, що Ксенія та Юрій планують провести у вересні на Мальдівах.

- У нас п"ятиденна весільна подорож, - сміється Ксюша. - Вирішили з Юрою потрапити на концерт Мадонни, повідомляє DailyUA.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Бородіна вагітна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі