понеділок, 07 лютого 2011 10:27

Крістіна Агілера переплутала слова під час виконання гімну

Крістіна Агілера переплутала слова під час виконання гімну

Крістіна Агілера, виконуючи гімн США перед початком матчу за Суперкубок з американського футболу, переплутала слова.

У першому куплеті гімну Агілера замість четвертого рядка - "O'er the ramparts we watched, were so gallantly streaming" - повторила другий, замінивши одне слово. В оригіналі другий рядок гімну звучить як "What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming", а Агілера поміняла "hailed" на "watched". Запис виконання Агілерою гімну на матчі за Суперкубок викладений, зокрема, на сервісі YouTube.

Прес-служба Крістіни Агілери поки відмовляється як-небудь прокоментувати допущену співачкою помилку при виконанні гімну. У той же час в соціальних мережах помилка Агілери спровокувала бурхливе обговорення, як правило, з використанням різких висловлювань на адресу співачки.

Матч за Суперкубок з американського футболу - головна спортивна подія року в США. У лютому 2010 року трансляцію матчу тільки в США подивилися 106,5 мільйона телеглядачів, очікується, що в 2011 році цей показник буде перевершений. У 2011 році в матчі за Суперкубок зустрілися "Піттсбург Стілерс" і "Грін-Бей Пекерс". Матч відбувся на стадіоні Cowboys в Арлінгтоні, штат Техас, ввечері в неділю, 6 лютого, за місцевим часом (рано вранці в понеділок, 7 лютого, за київським часом).

Для виконання національного гімну на матчі за Суперкубок запрошуються найбільш відомі виконавці. Музиканти також виступають під час перерв у матчі. У 2004 році під час одного з таких музичних номерів, які транслюються в прямому ефірі, співачка Джанет Джексон, яка виступала дуетом з Джастіном Тімберлейком, оголила груди.

Інцидент з грудьми Джанет Джексон викликав широкий громадський резонанс. Співакам довелося публічно вибачатися за подію, а на телеканал CBS, що транслював матч, Федеральна комісія з комунікацій наклала штраф у розмірі 550 тисяч доларів. Пізніше CBS вдалося через Апеляційний суд домогтись відміни штрафу.

У 2009 році трансляція матчу за Суперкубок також не обійшлася без скандалу. Глядачі однієї з кабельних мереж під час матчу були змушені переглянути порнографічний ролик.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Агілера переплутала слова під час виконання гімну ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі