понеділок, 08 жовтня 2012 10:48

Крістен Стюарт знялася в новому фільмі оголеною

Актор Роберт Паттінсон днями отримав черговий титул "найсексуальнішого чоловіка" від журналу Galmour. Хлопцю є чим пишатися, але і його подруга Крістен Стюарт намагається не відставати. У прокат виходить новий фільм Кріс "На дорозі". І якраз до цієї події в Мережі з'явилися відверті кадри дівчини.

Ви вже, напевно, чули, що в новій картині Крістен можна не раз побачити голою. Її героїня також крутить любов з двома хлопцями і навіть займається разом з ними мастурбацією. Для тих, хто ще думає, чи варто бачити подібне видовище, відомий блогер Перець Хілтон виклав парочку відвертих кадрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Паттінсон пробачив Крістен Стюарт зраду

"Можливо, таке ще не бачив Роб Паттінсон, а то й Руперт Сандерс, - говорить Перець. - І навряд чи на це захочеться подивитися Ліберті Росс".

Сама Кріс нещодавно помітила, що не розглядає зйомку у відвертих сценах "грандіозним підприємством". "Це мене не хвилює, - пояснила актриса журналістам на кінофестивалі в Торонто в минулому місяці. - Режисер Вальтер Саллес все прекрасно організував, багато з нами розмовляв, пояснював, що нічого поганого просто не могло статися. Все відбувалося на одному подиху".

За її словами, вона з ентузіазмом знімалася в подібних сценах з тієї простої причини, що це певний професійний досвід, і взагалі їй подобається кидати виклик самій собі.

"Я люблю свою роботу. Мені подобається, що фільми можуть бути дійсно дуже важливими, значущими для багатьох людей. Я не схожа на Меріл, і це велика відповідальність - бути нею, любити, як вона, - пояснювала Стюарт в одному з недавніх інтерв'ю. - Оголення в даному випадку не було для мене проблемою - мені було по кайфу розчинитися в персонажі. Цю здатність відпустити себе на волю, загубитися ми спеціально розвивали. Втім, потім, загубившись, потрібно "знайтися"".

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт знялася в новому фільмі оголеною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі