пʼятниця, 25 січня 2013 09:34

Крістен Стюарт знялася в антигламурній фотосесії

Вона вважається однією з найстильніших старлеток Голлівуду. Але незвичайні арт-експерименти ніколи не були чужі Крістен Стюарт. Незвичайні фото зірки, над якими постарався відомий фотограф Юрген Теллер, з'явилися в лютневому номері журналу W. Шанувальники Кріс тепер здивовані.

Круги під очима, заплутане волосся... На одній з фотографій Стюарт виглядає аж ніяк не зіркою, а змученою життям дівчиною (деякі оглядачі навіть помітили, що актриса схожа на наркоманку). На іншій Кріс позує в чарівній білій сукні від Isabel Marant з обробкою напівдорогоцінним камінням, але складається враження, що зірка хвора.

Втім, не варто забувати, що Теллер вважається майстром трешу і подібні знімки в його стилі. Шик, блиск і гламур профі не спокушають, що зовсім не применшує художню цінність його робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Необхідно прийняти свої страхи" - Крістен Стюарт розповіла про свої помилки

У супровідному інтерв'ю Крістен знову розповідала про зйомки у фільмі "На дорозі" (на сьогоднішній день ця картина вважається кращою у фільмографії актриси). І знову міркувала, як в принципі їй було нескладно оголитися перед камерою.

"Всі мене розпитують про сцени з оголенням, але хочу сказати, що там були і сцени з танцями, і танцювати виявилося набагато важче, ніж роздягатися, - заявила знаменитість. - У книзі є фраза "Дін підходить до Меріл, і вони починають танцювати пристрасний танець. Ніхто не може відвести від них очей". Мене це страшенно лякало. Ми знімали цю сцену чотири рази, і до кінця зйомок я так розчервонілась, що була схожа на пожежну машину. Доводилося триматися за Гаррета (Хедлунда), тому що я боялася втратити свідомість".

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт знялася в антигламурній фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі