вівторок, 15 липня 2008 12:37

Кріштіану Роналду кинув свою дівчину (ФОТО)

Півзахисник "Манчестер Юнайтед" та збірної Португалії Кріштіану Роналду розлучився зі своєю подружкою моделлю Нереїдою Гальярдо, з якою зустрічався останні сім місяців. Як пише Dailymail з посиланням на португальський таблоїд 24 horas, Роналду втомився від всіх пліток щодо їх відносин і минулого Нереїди. Крім того, мати футболіста ненавиділа його подружку і вважала, що та не підходить для її сина.


Мама Кріштіану Долорес неодноразово заявляла, що Нереїду сам Роналду не цікавить, а їй потрібні його гроші, а також слава нової Вікторії Бекхем.

Проте сама Нереїда заявила TheSun, що ні про який розрив не може бути і мови. В підтвердження цьому вона в черговий раз продемонструвала кільце з діамантом - подарунок коханого.

"Всі розмови про наш розрив, які з"явилися в португальській пресі, - повна нісенітниця, - завила вона. - Я розмовляла з ним, і ми як і раніше разом. Він любить мене, а я його".

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду кинув свою дівчину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі