вівторок, 10 червня 2008 17:15

Крауч і його подруга-фотомодель проводять відпустку по-нудистськи (ФОТО)
6

В Інтернеті з"явилися знімки, на яких разом зображені нападаючий "Ліверпуля" та збірної Англії Пітер Крауч і його подруга, фотомодель Ебігайль Кленсі. На цих фото закохані загоряють голяка, абсолютно не соромлячись, повідомляє Газета.Ру.

Як відомо, національна команда Англії не потрапила на чемпіонат Європи. І оскільки в національній першості з футболу зараз перерва, то гравці, які не виступають на Євро, з повною підставою можуть дозволити собі розслабитися в теплих куточках земної кулі. Автори фото не повідомили, де саме робили знімки.

Познайомилися вони в 2006 році, перед тим, як збірна Англії відправилася на чемпіонат світу. І довгов"язий Пітер був невимовно радий цій обставині. Адже Кленсі, будучи фотомоделлю, до того не раз знімалася для таких видань, як Maxim, Nuts, OK! А згодом двічі прикрашала обкладинку журналу FHM. Тому, думається, Ебігайль ані скільки не турбуватиметься через те, що її гола краса в черговий раз стала всенародним надбанням.

Всі фото: totallycrap.com
Зараз ви читаєте новину «Крауч і його подруга-фотомодель проводять відпустку по-нудистськи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі