пʼятниця, 22 травня 2020 13:13

Красуня показала бомбезне декольте і змусила фанів пітніти від захоплення

Модель 24-річна Демі Роуз показала підписникам сексуальну світлину, на якій продемонструвала неперевершене декольте і спокусливі груди.

Зірка опублікувала в Instagram спокусливий знімок.

На фото красуня одягнена у чорний обтислий комбінезон із хижим принтом. Прикрасою такого одягу стало величезне декольте, що відкриває шикарні груди моделі, якими захоплюється армія шанувальників Роуз.

Фани прийшли в захват від сексапільного одягу та фігурки знаменитості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель звела з розуму поціновувачів пишної краси, показавши округлі форми

"Красиво!", "Ти дивовижна", "Аж спітнів!", "Бережи себе, світе!", "Ух ти!", "Дивовижна", "Ти абсолютно прекрасна, моя крихітко-любове, люблю тебе, люблю тебе, люблю тебе всім серцем", "Барбі", - написали відвідувачі мікроблогу.

Автор: instagram.com/demirose/
  На фото красуня одягнена у чорний обтислий комбінезон із хижим принтом
На фото красуня одягнена у чорний обтислий комбінезон із хижим принтом

Модель 24-річна Демі Роуз ділиться з підписниками яскравими фото, на яких демонструє неперевершену фігуру. Зірка опублікувала в Instagram домашній знімок. Дівчина щойно вийшла з ванни. Це видно з того, що волосся Демі обмотане рушником. Вона сіла на килим на підлозі в їдальні свого будинку, демонструючи споглядання білої троянди, яку тримає в руках. На Роуз, окрім рушника, ще чорний мереживний комплект білизни. Зірка позує, спокусливо сидячи на колінах, сфотографована позаду в напівобороті. "Дзен", - назвала дівчина фото. Очевидно, описуючи свій стан на світлині.

Зараз ви читаєте новину «Красуня показала бомбезне декольте і змусила фанів пітніти від захоплення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі