середа, 17 листопада 2010 14:55

Козловський їздить на тусовки на метро і бере за свою присутність $2 тис

Козловський їздить на тусовки на метро і бере за свою присутність $2 тис

Український співак Віталій Козловський розповів про розцінки за свою участь в світських тусовках, про кількість бокалів шампанського, які він собі дозволяє і про те, що ніколи нічого не їсть.

"Якщо я ходжу на заходи до своїх друзів, партнерів, то роблю це абсолютно безкорисливо. Не приховую, що іноді моя присутність може коштувати кілька тисяч доларів", - зізнався Козловський.

Співак розповів, що багато зірок приходять на захід, щоб "засвітитися" перед журналістами, які потім про них напишуть, а от Козловський боїться, що папарацці впіймають його з бутербродом у руці, хоча не нехтує парою келихів шампанського.

"Я ніколи нічого не їм на фуршетах. Так як розумію, що журналісти хочуть спіймає мене з бутербродом, але від мене вони це не дочекаються", - розповів Козловський.

Зірка не відмовляється від подарунків на заходах і завдяки дорогим презентам пам'ятає про подію, де їх подарували.

"Напевно, найкращим подарунком, який презентували на тусівці, був мобільний телефон! Він на той час був дуже модним, і не у всіх був", - згадав Козлоський.

За словами співака, зазвичай він їздить на події на своїй машині з номерами "Шекспір".

"Але на важливі події доводилося їхати і в метро, туди я не можу спізнитися", - зауважив Віталій.

Нагадаємо, раніше співак розповідав, що у дитинстві у нього була ціла колекція різних касет. Особливо ним цінувалася касета гурту "Фрістайл".

Е-motion

Зараз ви читаєте новину «Козловський їздить на тусовки на метро і бере за свою присутність $2 тис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі