четвер, 23 вересня 2021 10:42

Кондратюк збирає підписи за заборону російським артистам виступати

Кондратюк збирає підписи за заборону російським артистам виступати
Ігор Кондратюк вимагає заборонити російським артистам виступати в Україні. Фото: www.facebook.com/igor.kondratiuk.5

Український продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк створив петицію з вимогою заборонити виступи російських зірок в Україні.

Петиція розміщена на сайті президента, повідомив чоловік у Facebook.

Знаменитість вимагає заборонити концертну діяльність артистів з країни-агресора до "повернення Криму до складу України і відновлення контролю держави над своїми східними кордонами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Репер-"кримнашист" Баста знову їде заробляти в Україну

Більшість російських зірок відкрито підтримують анексію Криму та порушують українські закони або тихо мовчать, зазначив Кондратюк.

"Ця війна забрала життя 14 тисяч громадян України, а мільйонам принесла поневіряння, змусивши жити в російській окупації або вимушено стати переселенцем. Тому для мене дико і безчесно, що на восьмому році війни в Україні не заборонено гастролі російських артистів. Людей, які вдають, що вони "внє палітікі", виступаючи при цьому в Росії перед вбивцями українців, а приїжджаючи сюди - перед їхніми жертвами", – прокоментував шоумен.

Кондратюк запропонував дозволити виступати на території України тим російським артистам, які публічно визнали агресію Кремля. До прикладу він привів письменника Віктора Шендеровича, акторку Лію Ахеджакову та музиканта Андрія Макаревича.

Міністерство культури та інформаційної політики України вдруге внесло російського артиста Моргенштерна до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці. Інформація є на сайті відомства.

1 вересня 2021 року в інтерв'ю Дмитру Гордону на його слова "Крим - це територія України" й про російську агресію Моргенштерн заявив: "Мені на це пох*й".

Зараз ви читаєте новину «Кондратюк збирає підписи за заборону російським артистам виступати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі