пʼятниця, 11 липня 2008 07:24

Колишня модель Playboy знову шокувала публіку (ФОТО)

Скандальна шведська актриса і модель Вікторія Сілвстед відпочиває на південному березі Франції, в знаменитому курортному місті Сан-Тропе. Колишня модель Playboy залишається вірною собі і усюди провокує публіку.
Загоряючи на яхті, модель в білому бікіні приймала такі пози, які не могли залишитися непоміченими іншими відпочиваючими.

Дівчина взагалі славиться скандальною поведінкою. Одного разу вона влаштувала публічну мастурбацію на своєму балконі. А іншим разом вона заявила, що якби вона була чоловіком, то її обраницею стала б британська модель Келлі Брук, "спокуслива шкіра якої", так її збуджує.

Відзначимо, в юності майбутня Вікторія Сілвстед і думати не думала про кар"єру моделі. Вона захоплювалася гірськими лижами і показувала вельми високі результати. У 15 років вона була найсильнішою в своєму віці в дисципліні гігантський слалом. Проте в 16 років Сілвстед отримала травму. Вона серйозно пошкодила плече і, поки проходила курс лікування, спробувала свої сили в модельному бізнесі. Коли її кар"єра пішла в гору, то про повернення в спорт і мови не могло бути.

У 1993 році у віці 19 років вона стала "Міс Швеція", після чого вирушила підкорювати світ. Вона знялася в рекламі одягу провідних модельєрів, після цього отримала ролі в кіно. З тих пір вона міцно завоювала звання секс-символа, пише FederalРost.

Зараз ви читаєте новину «Колишня модель Playboy знову шокувала публіку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі