пʼятниця, 26 листопада 2010 15:22

Колишня ДіКапріо показала сідниці на вулиці (ФОТО)
6

Бразильська супермодель Жизель Бюндхен, колишня дівчина голлівудського актора Ледонардо Ді Капріо на початку тижня була помічена на Сен-Барт - прекрасному острові, який популярний серед зірок і мільйонерів.

Янгол бренду Victoria's Secret прилетіла, щоб взяти участь у новій фотосесії.Жизель позувала перед камерами у відвертому вбранні.

Наступного року супермодель планує взяти участь у карнавалі в Ріо-де-Жанейро. Поки що дівчина не вирішила, на якій платформі і в якому вбранні буде виступати.

Також днями стало відомо про підписання контракту між моделлю і знаменитим французьким будинком моди Balenciaga. З чуток, зйомка для рекламної кампанії сезону весна-літо 2011 відбулася на початку листопада в Нью-Йорку під керівництвом Стівена Майзель.

Раніше колекції модного будинку рекламували супермоделі Стела Теннант і Крісті Терлінгтон, акторки Дженніфер Коннеллі і Шарлотта Гензбур.

Нагадаємо, Жизель - найбагатша манекенниця у світі. На рік дівчина заробляє близько 35 мільйонів доларів.

Woman

Зараз ви читаєте новину «Колишня ДіКапріо показала сідниці на вулиці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі