понеділок, 18 жовтня 2010 10:35

Кобзон терміново госпіталізований до лікарні в Астані

Кобзон терміново госпіталізований до лікарні в Астані

Заслужений артист Росії Йосип Кобзон у понеділок під час виступу на форумі духовної культури в Астані відчув себе погано.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Казахстан".

Кабзон не зміг закінчити промову, йому потрібна була медична допомога.

Артист виступав з доповіддю від імені організаторів форуму, а коли став почуватися зле, його мова почала перериватися. Він підійшов до президії і, втративши свідомість, впав на сцені. До прибуття лікарів йому спробували надати першу допомогу, роблячи штучне дихання.

Через приблизно п'ять хвилин лікарю вдалося повернути Кобзону свідомість. Він вийшов до мікрофону, спробував завершити доповідь, але знову відчув себе погано.

Нині він доставлений в одну з лікарень столиці Казахстану.

Нагадаємо, в липні 2009 року Кобзону було зроблено операцію в Російському онкологічному науковому центрі імені Блохіна.

Проблеми зі здоров'ям у співака почалися ще в 2001 році. Під час гастролей у Казахстані в нього заболіла спина, і він звернувся за допомогою до місцевих лікарів. Після повернення до Москви у артиста різко піднялася температура. Лікарі припустили розвиток септичного стану, їхній діагноз підтвердився. Можлива причина його полягала в тому, що переносний катетер, встановлений Кобзону під час поїздки до Казахстану, змістився, що могло викликати попадання інфекції в кров. Із зараженням крові він кілька днів пролежав у реанімації Красногорського військово-клінічного госпіталю.

У 2004 році у Кобзона було виявлено онкологічне захворювання, після чого йому зробили першу операцію.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кобзон терміново госпіталізований до лікарні в Астані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі