середа, 20 червня 2007 08:41

Кобзон не злякався пожежі і доспіває концерт у Києві

Народний артист СРСР Йосип Кобзон планує повернутися до Києва і доспівати концерт, який був зірваний через пожежу в палаці "Україна".

Кобзон розповів, що пожежа почалася під час виконання пісні Коробейники, він обернувся і побачив, що горить завіса, але оскільки подібні інциденти вже траплялися в його житті, співак не припинив співати.

Він також повідомив, що його концертна апаратура не постраждала і в середу, 20 червня, він дасть концерт в одному з найбільших залів Дніпропетровська - палаці "Метеор".

У МНС України заявили, що причиною спалаху декорацій і пожежі в Національному палаці "Україна" в ході концерту Йосипа Кобзона в понеділок у Києві стали, за попередніми даними, порушення пожежної безпеки під час технічної експлуатації освітлювальних приладів.

У прес-службі зазначають, що ця пожежа, - "закономірний результат халатності адміністрації палацу культури Україна".

"На сьогоднішній день, у приміщенні Палацу продовжують порушуватися вимоги пожежної безпеки, які можуть призвести до виникнення пожежі та перешкоджати вільній евакуації людей. Головне управління МНС України в Києві неодноразово звертало увагу керівництва "України" на незадовільний протипожежний стан будівлі, проте, ніякої реакції з їхнього боку не було", наголошується в повідомленні прес-служби ГУ МНС.

Пожежа спалахнула на сцені палацу Україна в Києві під час ювілейного концерту відомого російського співака Йосипа Кобзона в понеділок увечері. На сцені зайнялися декорації, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Кобзон не злякався пожежі і доспіває концерт у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі