четвер, 18 липня 2024 15:21

"Клондайк пропозицій" - Маша Єфросініна зізналась, що зареєструвалась на сайті знайомств
5

Маша Єфросініна
Фото: instagram.com/mashaefrosinina
Маша Єфросініна
Маша Єфросініна
Маша Єфросініна
Маша Єфросініна

Українська ведуча й блогерка Маша Єфосініна створила анкету на сайті знайомств, щоб перевірити, яким чоловікам подобається.

На своєму YouTube-каналі зірка зізналась, що на цей крок її наштовхнула Оля Полякова. Додала, що видалила акаунт через 15 хв через велику кількість прихильників.

"Мені не сподобалося те, що я побачила, ну і я заміжня. Я встигла побачити, що це клондайк пропозицій, різних варіацій того, що можна, що хочеться просто тут і зараз отримати", - зазначила жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Так, я в стосунках" - Віра Брежнєва прокоментувала особисте життя після розлучення з Меладзе

Також Маша пригадала свою закоханість у чоловіка, який не був її типажем.

"Я закохалася в чоловіка, який не просто далекий від мого сексотипу чи моїх візуальних ерогенних зон, він повна протилежність, абсолютно перпендикулярний. Дехто міг би назвати його огидним. Не міг би назвати, а назвав - це були мої подружки. Він говорив, і я розуміла, що я в цей момент просто закохуюся", - сказала ведуча.

Раніше Єфросініна відповіла, чи дійсно розлучається з чоловіком-військовим - Тимуром Хромаєвим. У першому випуску авторського подкасту блогерка поспілкувалась з коханим на тему стосунків. Вона сказала, що їхня донька Нана побачила Tiktok, де написано, що нібито Маша заскочила Тимура з молодою коханкою. Той своєю чергою зазначив, ніякої коханки немає. З відповіді стало зрозуміло, що Тимур і Маша не розлучаються.

Зараз ви читаєте новину «"Клондайк пропозицій" - Маша Єфросініна зізналась, що зареєструвалась на сайті знайомств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі