вівторок, 11 жовтня 2011 13:11

Кірстен Данст отримала німецький паспорт

Кірстен Данст отримала німецький паспорт

29-річна актриса Кірстен Данст, зірка "Меланхолії" Ларса фон Трієра, вирішила отримати друге громадянство. Нещодавно вона розповіла таблоїду BZ, що тепер на додаток до американського паспорту в неї є німецький.

"Тепер я дійсно міжнародна актриса, - радіє вона, - і можу без проблем зніматися в Європі".

Німеччина була вибрана не випадково: Кірстен наполовину німкеня і часто їздить у гості до родичів по батьківській лінії, які живуть в Гамбурзі. Але ще більше їй подобається Берлін. За словами зірки, вона хотіла б придбати квартиру в столиці Німеччини.

"Це молоде місто, і в ньому відбувається стільки цікавого", - пояснює вона.

У Кірстен є ще один план - знятися в якомусь німецькому фільмі. Але спершу їй доведеться підучити мову: актриса вміє говорити німецькою, але, за її власним зізнанням, на примітивному рівні.

Нагадаємо, що фільм данського режисера Ларса фон Трієра з Кірстен Данст в головній ролі став сенсацією Каннського кінофестивалю. Щоправда, самому фон Трієру жодних нагород не дісталося, не останню роль в цьому зіграли двозначні висловлювання режисера про Гітлера і євреїв. Зате Данст завоювала премію фестивалю за кращу жіночу роль.

"Меланхолія" - апокаліптична драма, в центрі якої знаходиться героїня, яка страждає на депресію. Найцікавіше, що Кірстен також схильна до депресій - і саме тому їй легко вдалося увійти в роль, яка спочатку писалася для Пенелопи Крус.

Зараз актриса знімається у комедії "Холостячка" разом з Айлою Фішер, Ліззі Каплан і Джеймсом Марсденом.

Зараз ви читаєте новину «Кірстен Данст отримала німецький паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі